Home > Steaua > NU, Piţi! DA, MM!

NU, Piţi! DA, MM!

Pleacă Piţurcă, spune că nu o să mai vină niciodată în Ghencea. Pleacă Piţurcă, Becali declară că nu o să-l mai ia niciodată în Ghencea. Vine MM, toată lumea e fericită, era aşteptat la Steaua mai ceva decât UCL la Dinamo.

Toate bune şi frumoase. Între Piţi şi MM, jos pălăria pentru MM. Are acel ceva care, pe mine cel puţin, mă face să cred că în vestiar şi la Steaua în general, toate-s bune şi frumoase.

Numai că, speculaţii încep iar să apară. Cică de la vară revine Piţi. Automat, ar trebui să-i spunem lui MM pa. Nu de alta, dar o echipă cu MM şi Piţurcă e greu de gândit, dar de pus în practică?

Mi se pare o harababură totală, o prostie monumentală şi o mare tâmpenie.

De ce?

Unu la mână, s-a mai încercat cu Piţurcă şi nu a mers. Doi la mână, două caractere atât de puternice ca Piţurcă Şi Becali nu se vor alinia niciodată. Trei la mână, s-a văzut că MM poate face o treabă mai bună ca Piţurcă.

Şi ca o încheiere, Steaua s-a calificat după 12 ani în primăvara europeană cu MM la cârmă. Steaua a ajuns în semifinala Cupei Uefa cu jucători aduşi, majoritatea liber de contract, tot de MM. Steaua a cucerit Europa şi a luat titlu în România, antrenată de Zenga şi Protasov, antrenori în care tot MM a avut încredere. Iar lista poate continuă, doar că nu am starea necesară acum, prea m-a enervat IDEEA că MM ar putea pleca iar.

Aşasar, dacă se vrea să se aleagă praful de tot de ce a mai rămas din Steaua, aduce-ţi-l pe Piţurcă şi goni-ţi-l pe Mihai Stoica !

Categories: Steaua
 1. alexk
  May 4, 2011 at 21:42

  esti paralela rau de tot BECALISTO CIOBANCO !!!!

  sunt rapidist si va urasc dar spun sincer ca piti e genial si e tot ce va trebuie….
  dar ramaneti cu muistu de mm caruia ia fost firca sa ne dea bilete :)))) ce rusine, ce penibil, ce … tipic voi !!! 😐 va era sa nu mai aruncam o bricheta sa alergati ca pizdele la vestiare :))) PENALILOR – va urasc, si va doresc sa va reveniti… 😦 sa nu mai fiti asa terminati si sa facem spectacol impreuna lasi ordinari.

  PS: Zici ca te fut meme si becali homosexuali :))) asa le sugi pula pe blog pe aici… proasta rau de tot

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: