Home > Steaua > Munti, salveaza-ne!

Munti, salveaza-ne!

Inaintea ta au trecut pe aici Hagi si Lacatus. Soarta lor nu a fost prea buna, problema ramanand in principiu aceeasi: Gigi Becali. Au fost adulati de public, dar nu iesisere inca din tiparul trecutului. Si la Laca si la Hagi suporterii respirau prin plamanii trecutului, incurajau si aplaudau oamenii care ii facusera fericiti in urma cu multi ani.
.
Perioada ta fotbalistica se identifica cu Dinamo, iar finalul putin cu Steaua. Fanii Stelei te-au incurajat mereu, au uitat de rivalitati, devenisei un exemplu pentru toti iar stadionul rasuna la fiecare “Munti, Munti, Munti” scandat pe Ghencea.
.
Lumea spune ca esti las pentru ca ai acceptat sa vii la Steaua. Ca renunti la orgoliu, la demnitate. Ca accepti sa fii o noua jucarie in mana patronului.
Da-le peste nas, Munti! Treci peste rautati, peste ce zic Porumboiu sau Penescu. Uita ce s-a intamplat pana acum la Steaua, adu-ti aminte de performantele facute ca jucator in tricoul ros-albastru. Momentele acelea nu sunt foarte departe in trecut.
.
Impuna-te, fa-te respectat. Ignora ce zice Becali, zi ca el, fa ca tine. Demonstreaza-ti valoarea! Salveaza-ne pe noi, suporterii Stelei, din groapa in care am cazut de ceva timp. E marea ta sansa si marea noastra speranta. SALVEAZA-NE!

Categories: Steaua
  1. Florinel
    October 25, 2008 at 21:33

    Penescu si Porumboiu o ard sec rau…Dorinel nu e las…e un om fara onoare 😉 …nu poti sa pleci de la un club la care ai venit de 2 zile si cu care ai un contract in curs…el are o cota deja, asa ca nu cred ca se punea problema ocaziei…nu vreau sa-l dau exemplu pe Razvan Lucescu…ca mi-e sila de caracterul sau…dar acesta a dovedit respect fata de publicul brasovean, refuzand si Dinamo si Rapid 😉 …aici cred ca a gresit Dorinel…le-a facut o promisiune celor de la U si nu s-a tinut de cuvant 😉 …oricum, sa ii faceti cu mana viitorului “fost mare jucator, dar slab antrenor” care va veni in Ghencea 😉 …al catelea va fi? al treilea?

  2. October 25, 2008 at 23:42

    Dorinel cred ca e doar o solutie de avarie, nu il vad pe banca Stelei in primavara dar sper sa ma contrazica el cu rezultatele pe care o sa le aibe echipa, oricum Gigi o tot da intruna ca o sa cumpere jucatori buni, dar un antrenor bun cand aduce? Sa fim seriosi nici Hagi, nici Lacatusi si nici Dorniel nu sunt antrenori de nivelul Stelei. Primii doi sunt niste idoli pentru fani, Munti mai putin, nu este vazut prea bine mai ales ca vroia sa aduca secund alt fost jucator al lui dinamo si sa il demita pe Pedrazzini care, din cate am auzit eu de la un jucator al Stelei care momentan este imprumutat, este cel mai bun antrenor secund cu din Liga I, suplineste multe din sarcinile principalului si ii usureaza munca…plus ca e foarte iubit de jucatori. Deja o bila neagra pentru Dorniel, un inceput promitator…

  3. October 27, 2008 at 08:06

    Munti sper sa reuseasca Hagi si Lacatus, sa obtina prima victorie in Liga. In campionat va fi extrem de dificil urmand 2 derbyuri de traditie cu Dinamo si Rapid, ambele in deplasare.
    Daca face 7 puncte din aceste 3 meciuri merita sa fie antrenor la Steaua, daca nu…SA PLECE.
    Have a nice day!

  4. October 29, 2008 at 00:05

    Acum… pe langa Hagi si Lacatus, Dorinel a avut performante si joc frumos la majoritatea echipelor pe care le-a antrenat. Daca stie sa gestioneze bine relatia cu Gigi poate iesi ceva chiar fain la Steaua cu el.

    Oricum, nu mi-ar place sa fie o mana moarta si astepte echipa pe foaie de la Gigi inaintea meciului. Mai bine pleaca decat sa accepte asa ceva.

  1. No trackbacks yet.

Leave a comment